Овруцький варіант епігравету Східної Європи - Залізняк, Л.Л. (Археологія, 2017)
Стаття присвячена нещодавно окресленій групі своєрідних верхньопалеолітичних пам’яток Овруцького кряжа, що на півночі Житомирщини. Підсумовуються результати дослідження палеоліту Овруччини протягом ХХ та початку ХХІ ст.