Два нових салтово-маяцьких кремаційних могильники навколо с. Суха Гомільша на Харківщині - Голубєв, А.М. (Археологія, 2017)
До наукового обігу вводяться два нових салтово-маяцьких могильники за обрядом кремації, відкриті розвідками 2013 р., та поховальні комплекси, що виявлені на них.