Вплив розвитку потенціалу персоналу на інноваційну діяльність підприємства - Козак, К.Б. (Економіка харчової промисловості, 2010)
Розкрито проблеми функціонування системи управління підприємством. Проведено аналіз взаємозв’язку між потенціалом персоналу підприємства та його інноваційним розвитком. Обґрунтовано перспективні напрямки розвитку інноваційної діяльності підприємства.