Управління конкурентоспроможністю як основа успішної реалізації програми економічних реформ 2010-2014 - Жамойда, О.А. (Економіка харчової промисловості, 2010)
В статті вирішено актуальні проблеми управління конкурентоспроможністю підприємств, представлено відповідну концепцію і механізм управління, розроблено інструментарій оцінки чинників, які на неї впливають.