Адаптація підприємств харчової промисловості до мінливих умов господарювання - Кучеренко, В.Р. (Економіка харчової промисловості, 2010)
Розглянуто зміст реінжинирінгу регіональної економіки як засобу її перебудови і реструктуризації господарської діяльності: системний реінжинирінг, паспортизація регіонів, захисний реінжинирінг, програма реінжинирінгу, мотивація змін та нової організації регіонального господарювання, формування проекту з проведення паспортизації регіону та реструктуризації господарства, ресурси та бюджет проекту.