Формування у майбутніх економістів знань про валютний ринок та біржові валютні операції у процесі професійної підготовки - Костенко, Р.В. (Економіка харчової промисловості, 2010)
У статті розкрито методичні засади формування у майбутніх економістів знань про валютний ринок та біржові валютні операції. Наголошується на тому, що для успішного здійснення професійної діяльності на валютному ринку майбутні економісти повинні оволодіти необхідними знаннями про валютний ринок, біржові операції, портфельний аналіз, портфельне інвестування та ін.