Пам’яті Пії Гульдагер Більде (Археологія, 2013)
10 січня 2013  р. не стало відомого археолога, фахівця в галузі античної археології, професора Орхуського університету (Данія), чудової людини Пії Гульдагер Більде. Більша частина життя дослідниці була пов’язана з відділом классичної археології одного з найбільших університеті Данії — Орхуського, де вона працювала від 1993 до 2013  рр., у 1994—2002  рр. очолювала університетський Музей давнього мистецтва, який перетворила на визначний навчально-культурний центр, відомий на всю Європу.