Асортимент залізних виробів середини XIII-XIV ст. з "Малого" Городського городища - Капустін, К.М. (Археологія, 2013)
Проаналізовано залізні вироби, виявлені на «Малому» Городському городищі на Житомирщині розкопками 1940— 1958 рр.