Косторізні майстерні готів на Волині - Козак, Д.Н.; Сергеєва, М.С. (Археологія, 2013)
Подано матеріали косторізної майстерні вельбарської культури, що була досліджена на поселенні біля с. Хрінники Рівненської обл. у 2012 р.