Техніко-морфологічні ознаки обробки вапняку на нижньопалеолітичній стоянці Меджибіж A - Науменко, О.О.; Степанчук, В.М. (Археологія, 2020)
Статтю присвячено визначенню загальних ознак антропогенної модифікації вапняку на стоянці Меджибіж А. До порівняльного аналізу залучено складень вапнякової гальки з 2-го горизонту V культурного шару та продукти експериментального розколювання.