Салтово-маяцький кремаційний могильник "Государів Яр" у Середньму Подонців’ї - Голубєв, А.М. (Археологія, 2017)
До наукового обігу вводиться салтово-маяцький могильник з поховальними комплексами за обрядом кремації.