Науково-методичний семінар з історії археології та мистецтвознавства - Яненко, А.С.; Каряка, О.В.; Чуєва, К.Є. (Археологія, 2017)
Навесні 2016 року Секція археології і давнього мистецтва ІСОМ України і Науковий архів Інституту археології НАН України започаткували спільний проект — науково-методичний семінар з історії археології та мистецтвознавства України.