Археологія козацької доби в Україні - Моця, О.П. (Археологія, 2017)
У роботі проведено аналіз сучасного стану археологічних досліджень пам’яток козацької доби (ХVІ—ХVІІІ ст.) на теренах України та південних сусідів автохтонівземлеробів — підданих Османської імперії.