Салтово-маяцький кремаційний могильник біля с. Нижній Бишкин на Сіверському Дінці - Голубєв, А.М. (Археологія, 2017)
До наукового обігу вводиться новий салтово-маяцький могильник за обрядом тілоспалення та матеріали з двох поховань, що виявлені на ньому.