До історії рятівних досліджень на Кам’яній Могилі у 1950-х рр. - Тарасенко, І.Г. (Археологія, 2017)
Статтю присвячено рятівним археологічним дослідженням на Кам’яній Могилі у 1950-х рр., здійснених Мелітопольсько-Терпіннівською експедицією під керівництвом М.Я. Рудинського. Роботи були зумовлені будівництвом Молочанського водосховища.