Ліпний посуд Книшівського городища - Пеляшенко, К.Ю.; Гавриш, П.Я. (Археологія, 2018)
Публікація присвячена характеристиці комплексу ліпного посуду з розкопок Книшівського городища — археологічної пам’ятки скіфського часу в лісостеповій частині басейну р. Псел.