Аналіз археозоологічного матеріалу з місця затонулого судна ХІІІ ст. біля поселення Новий Світ (Крим) - Вейбер, А.В. (Археологія, 2018)
Стаття присвячена визначенню й опису видового складу тварин пам’ятки кораблекрушіння середньовічного судна, що знаходиться біля поселення Новий Світ (Крим). Визначені кістки є харчовими відходами і доповнюють картину для реконструкції повсякденного життя на кораблі в добу Середньовіччя.