Увічнення пам’яті Л. М. Славіна - Буйських, С.Б. (Археологія, 2018)
Ім’я Лазаря Мойсейовича Славіна (1906—1971) займає достойне його діяльності місце як в історії Інституту археології НАНУ, так і загалом в історії нашої науки, в історії Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка та в історії Національної Академії наук України