Ольвійський Форум 2 - Гаврилюк, Н.О. (Археологія, 2018)
4—6 травня 2018 р. в м. Миколаєві відбувся II Ольвійський форум — міжнародна наукова конференція пам’яті В.В. Крапівіної. За популярністю серед фахівців з античної та скіфської археології цей науковий захід є чи не основним в Україні. Цього року в роботі Форуму взяли участь більше п’ятдесяти науковців з України, Росії, Польщі, Німеччини, Франції, Швейцарії.