Крецешти: нове олдованське місцезнаходження в Нижньому Придністров'ї (попередні дані) - Анісюткін, М.К.; Степанчук, В.М.; Чепалига, А.Л. (Археологія, 2013)
Подано матеріали нового місцезнаходження раннього палеоліту, виявленого й обстеженого авторами восени 2012 р. на околиці м. Дубоссари в Придністров’ї.