Світлої пам’яті Анатолія Недашківського (10.01.1946—16.01.2014) - Білозор, В.П.; Болтрик, Ю.В.; Скорий, С.А. (Археологія, 2014)
16 січня цього року сумна й несподівана звістка вразила співробітників Інституту археології. Не стало Анатолія Йосиповича Недашківського.