Демографічний розвиток населення середньобузької локальної групи розвинутого Трипілля - Тарапата, Д.О. (Археологія, 2014)
Проаналізовано тенденції демографічного розвитку населення середньобузької локальної групи Кукутень-Трипілля для відтворення міграційних процесів.