Нова мустьєрська стоянка Андріївка 4 на Кіровоградщині - Залізняк, Л.Л.; Кухарчук, Ю.В.; Шевченко, Т.О. (Археологія, 2014)
Подано матеріали нової мустьєрської стоянки Андріївка 4 поблизу м. Новомиргород на Кіровоградщині та культурно-історична інтерпретація їх.