Зернове господарство сіверян - Горбаненко, С.А. (Археологія, 2014)
Зібрано та проаналізовано палеоетноботанічний матеріал із волинцевсько-роменських пам’яток. Наведено методи роботи з даними й запропоновано нові, що поліпшують інтерпретаційні можливості таких матеріалів.