Досвід консервативної терапії хворих на рак передміхурової залози - Бідованець, Ю. (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2006)
Установлено, що вітчизняний нестероїдний антиандрогенний препарат Флутафарм® («Фармак») не поступається за показниками ефективності при лікуванні хворих на рак передміхурової залози аналогічним препаратам інших виробників. Препарат добре переноситься хворими, не спричиняє тяжких (серйозних) побічних реакцій. Ключові слова: рак передміхурової залози, гормональна терапія, Флутафарм®, ефективність, переносимість.