Археологочні дослідження І. А. Зарецького на Полтавщині - Кулатова, І.М.; Супруненко, О.Б. (Археологія, 2014)
Висвітлено археологічну та музейну діяльність відомого українського етнографа, археолога, земського діяча, уродженця с. Лютенька Гадяцького пов. Полтавської губ. Івана Антоновича Зарецького (1857—1936).