Круглий стіл "Проблеми давньоруської урбаністики" - Моця, О.П.; Павленко, С.В. (Археологія, 2014)
22 квітня 2014 р. в Інституті археології НАН України відбувся Круглий стіл щодо нинішнього стану та нових підходів до вивчення давньоруських міст.