Новітні та традиційні методи дослідження кераміки: результати та перспективи - Біляєва, С.О.; Коваль, Ю.В.; Цетлін, Ю.Б.; Чміль, Л.В. (Археологія, 2014)
29—31 жовтня 2013 р. у м. Москві відбувся Міжнародний симпозіум «Современные подходы к изучению древней керамики в археологии», на якому були представлені доповіді науковців з Великобританії, Казахстану, Нідерландів, Німеччини, Російської Федерації, України, Франції, Швеції, ПАР. Конференція була скликана з ініціативи Інституту археології РАН,