Скляний глек "кельнського типу" з колекції Центрального музею Тавриди (м. Сімферополь) - Шабанов, С.Б. (Археологія, 2014)
Публікується рідкісна для Північного Причорномор’я знахідка — скляний глек західно-римського виробництва зі збірки Центрального музею Тавриди.