До 100-річчя Євгенії Володимирівни Махно - Абашина, Н.С.; Станиціна, Г.О. (Археологія, 2014)
Висвітлено життєвий і науковий шлях відомого археолога, дослідниці черняхівської культури Євгенії Володимирівни Махно.