Прокреслені знаки на денцях посуду культури Черняхів-Синтана-де-Муреш - Рейда, Р.М.; Гейко, А.В.; Сапєгін, С.В.; Володарець-Урбанович, Я.В. (Археологія, 2014)
Розглянуто прокреслені знаки на посуді з пам’яток черняхівської культури—Синтана-де-Муреш, представлені переважно хрестом.