Новітні дослідження напольного валу городища Коровель - Жигола, В.С. (Археологія, 2014)
Подано матеріали останніх досліджень північно-східного кута зовнішнього валу городища Коровель, а також розглянуто питання конструктивних особливостей і часу функціонування укріплень.