Проблеми радіовуглецевого датування буго-дністровської неолітичної культури - Гаскевич, Д.Л. (Археологія, 2014)
Проаналізовано серії радіовулецевих дат пам’яток буго-дністровської культури, отримані в різний час у різних лабо- раторіях. З’ясовуються можливі причини розбіжностей у визначенні абсолютного віку культури, а також невідповідності деяких дат даним археологічної синхронізації неоліту Побужжя та Подунав’я.