До 75-річчя Валентини Миколаївни Корпусової - Буйських, С.Б. (Археологія, 2014)
Пізньої осені цього року виповнюється 75 років від дня народження Валентини Миколаївни Корпусової — відомого українського вченого-антикознавця, невтомного дослідника старожитностей Боспору, а також знаного фахівця в галузі археології доби бронзи, скіфосарматської та середньовічної археології, автора понад 100 наукових праць (зокрема чотирьох монографій), кандидата історичних наук зі званням «старшого наукового співробітника» (за рішенням ВАК 1990 р.).