Пам’яті В’ячеслава Юрійовича Мурзіна (Археологія, 2020)
30 грудня минулого року пішов у небуття В’ячеслав Юрійович Мурзін, відомий український археолог, лауреат Державної премії України в області науки і техніки, доктор історичних наук, професор, Почесний доктор Запорізького Національного університету, член Національної спілки журналістів України.