Давньоруський металургiйний комплекс у Копиревому кiнцi - Крижановський, В.О. (Археологія, 2020)
У статті викладено результати досліджень кількох археологічних об’єктів, пов’язаних з виробництвом та обробкою чорного і кольорових металів, виявлених на вул. Кудрявській, 24-А в м. Київ.