Магнітно-резонансна, комп’ютерна томографія та радіонуклідні дослідження в діагностиці раку передміхурової залози та його метастазів - Сакало, В.С.; Щербіна, О.В. (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2010)
У лекції розглянуто роль магнітно-резонансної та комп’ютерної томографії в діагностиці первинної пухлини простати, місцевого розповсюдження процесу, регіонарних та віддалених метастазів. Проаналізовано можливості радіонуклідних методів у діагностиці первинної пухлини та метастазів.Ключові слова: рак передміхурової залози, метастази, магнітно- резонансна томографія, комп’ютерна томографія, радіонуклідні дослідження.