Списи та дротики ранніх слов'ян: функціональна класифікація - Панікарський, А.В. (Археологія, 2015)
Зібрано та проаналізовано знахідки вістер списів і дротиків ранніх слов’ян, а саме із території поширення празької, пеньківської та колочинської культур. Для функціональної класифікації вістер застосовано метод кластерного аналізу.