"Внутрішня" Русь у контексті уточнення меж - Моця, О.П. (Археологія, 2015)
На основі писемних та археологічних джерел уточнюються кордони «Внутрішньої» Русі кінця І тис. у подніпровському регіоні розселення східних слов’ян.