Крем'яні вироби з поселення Небелівка - Кіосак, Д.В. (Археологія, 2015)
Публікується колекція крем’яних виробів і кам’яне тесло із поселення-гіганта Небелівка (Трипілля ВІІ). Зроблено спробу розподілити вироби залежно від контексту їх імовірного використання та ролі в операційних ланцюжках.