Кераміка із Сіверського городища та історія його заселення - Колода, В.В.; Корохіна, А.В. (Археологія, 2015)
Проаналізовано кераміку із Сіверського городища за матеріалами досліджень 1986—1987 рр., на підставі чого виділено кілька культурно-хронологічних етапів заселення його території.