Збiжнiсть до рiвноважного атрактора у моделях динамічних систем конфлікту з притягальною взаємодiєю - Сатур, О.Р. (Доповіді НАН України, 2023)
Побудовано модель динамічної системи конфлікту з притягальною взаємодією, поведінка траєкторій якої визначається набором додатніх параметрів. Доведено існування нерухомих станів та досліджено їхні властивості, а саме встановлено явний вигляд нерухомих рівноважних станів та досліджено питання про стійкість.