До 70-річчя Аркадія Олександровича Козловського (Археологія, 2015)
18 грудня 2014 р. відомому українському археологу, старшому науковому співробітнику Відділу археології Києва, керівнику Староки археологічної експедиції Інституту археології НАН України Козловському Аркадію Олександровичу виповнюється 70 років.