Магнітне поле довільної системи прямолінійних паралельних струмів - Сидорчук, А.А.; Теребус, В.Г. (Доповіді НАН України, 2010)
Знайдено аналiтичнi розв’язки для диференцiальних рiвнянь магнiтних силових лiнiй довiльної системи прямолiнiйних паралельних струмiв.