До 90-річчя Павла Івановича Хавлюка - Рудь, В.С.; Косаківський, В.А. (Археологія, 2015)
Цього року минає 90 років з дня народження Павла Івановича Хавлюка — кандидата історичних наук, археолога, краєзнавця та педагога