Кочівницькі поховальні комплекси кінця VI-VII ст. біля с. Василівка на Херсонщині - Хардаєв, В.М. (Археологія, 2015)
У публікації вводяться до наукового обігу матеріали з розкопок раньотюркських поховань кінця VI—VII ст. біля с. Василівка Новотроїцького р-ну Херсонської обл., що належать до IV хронологічної групи за класифікацією А.К. Амброза.