До 70-рiччя Леонiда Залiзняка - Отрощенко, В.В. (Археологія, 2021)
Корифею української археології, педагогу, досліднику кам’яної доби, проблем україноґенези та індоєвропеїстики Леоніду Львовичу Залізняку виповнилося 70 років. 50 з них ювіляр плідно працює у відділі кам’яної доби Інституту археології НАН України. Його подвижницьке служіння науці та державі має бути згадане й на сторінках «Археології» — науки, якій професор присвятив своє динамічне, насичене відкриттями та подіями життя.