Інтерпретаційні залежності для нейтронних вологомірів з урахуванням щільності грунту - Кетов, А.Ю.; Звольський, С.Т.; Бондаренко, М.С.; Іваненко, О.В. (Доповіді НАН України, 2010)
Запропоновано новий пiдхiд до врахування впливу щiльностi скелета грунту на показання нейтронних вологомiрiв при визначеннi вологостi грунту.