Про одне дискусійне питання української історії XIV ст. - Козубовський, Г.А. (Археологія, 2022)
У статті проаналізовано поширені версії про виплату данини ординцям з Поділля в другій половині XІV ст. Звернено увагу на факт припинення виплати регулярної данини ― «виходу» після 1362 р.