Населення черняхівської культури за матеріалами могильника Черкаси-Центр (краніологічний аспект) - Рудич, Т.О. (Археологія, 2022)
У статті наведено інформацію стосовно краніологічного матеріалу з розкопок могильника черняхівської культури Черкаси-Центр та проаналізовано склад населення, яке було поховане в цьому могильнику.